Malmbilschaufförer med CE-kort

Befattning
Malmbilschaufför
Stationering
Junosuando
Anställningsform
Provanställning 6 månader
Sista ansökan
2018-12-31
Kontaktperson
Peter Bohm, VD Malmtransport Norr AB
Telefon
070-549 00 11
E-post

Du som är CE-chaufför och vill ha din vardag i Tornedalen, välkommen med ansökan. Vill du vara med i vårt trevliga gäng i Junosuando passa på att ansöka nu, snart är vår styrka med malmbilschaufförer komplett. Om du vill vara med i gänget som fraktar malmen från Kaunisvaara till Pitkäjärvi så lämna in din ansökan. Allt eftersom lastbilsekipagen (Volvo FH16, 750 hk, 5-axlar med SLP påbyggnation och 5-axligt släp) anländer till Junosuando så anställer vi fler chaufförer.Varmt välkommen att köra malm i vackra Tornedalen! Då vår verksamhet utgår från Junosuando ser vi att du är stationerad på plats där.

 

Arbetsuppgifter: Framföra fordonsekipage bestående av tung lastbil med tungt släp (90 tons totalvikt med totalviktsdispens) åt Malmtransport Norr. Transporterna av järnmalmskoncentrat går från anrikningsverket i Kaunisvaara till omlastningsterminalen i Pitkäjärvi i närheten av Svappavaara.
Utbildning och kvalifikationer: Giltigt körkort och YKB för lastbil med tungt släp (CE), innehavare av digitalt förarkort för färdskrivare. Det är meriterande om du tidigare arbetat som chaufför med tung lastbil med tungt släp, arbetat som busschaufför eller arbetat med/kört malmtransporter

Personliga egenskaper: Då vi är ett bolag under uppbyggnad ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är dessutom noggrann, stresstålig och med positivt bemötande.
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Under perioden november – januari enligt överenskommelse
Körkort: CE
Lön: Månadslön enligt kollektivavtal med Transportarbetareförbundet
Anställningsvillkor: Provanställning 6 månader

 

Kontaktinformation:
Peter Bohm, VD Malmtransport Norr AB, 070-549 00 11
Roger Uusitalo, Platschef Malmtransport Norr AB, 070-517 00 03