HR-specialist

Befattning
HR-specialist
Stationering
Junosuando
Anställningsform
Tillsvidare, heltid
Sista ansökan
2019-07-30
Kontaktperson
Sara Stridsman
Telefon
070-2610077

Vi söker nu en driven och engagerad HR-specialist till vår Malmtransportavdelningl i Junosuando. Vi söker dig om vill vara med och bidra till en hållbar gruvverksamhet i Pajala. Som HR-specialist är du direkt underställd personalchefen.

 

Arbetsuppgifter

Som HR-specialist arbetar du med framtagande och säkerställandet av rutiner och policys kopplat till personalområdet. Du är ett viktigt stöd till chefer och medarbetare i arbetsrättsliga frågor, rekryteringar, anställning och avveckling. Du deltar även i kompetensutvecklingsfrågor och pensionsfrågor. Du bistår personalchefen vid fackliga förhandlingar och avtal samt vid de årliga lönerevisionerna.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi ser att du har erlagt högskoleexamen med inriktning mot HR, beteendevetenskap eller liknande. Att ha en god förmåga att hantera Microsoft Office program är ett krav. Har du erfarenhet från företag inom transportbranschen och vet att du trivs i den miljön är det en fördel.

 

Personliga egenskaper

Då vi är ett bolag under expansion ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser även att du har hög grad av integritet och står upp för fattade beslut. Du besitter en förmåga att arbeta självständigt, är strukturerad och rationell.

 

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enlig överenskommelse

Körkort: B

Lön: månadslön, individuell lönesättning

Anställningsvillkor: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2019-07-30

 

Kontaktinformation: Sara Stridsman, personalchef, Tfn: 070-2610077, E-post: sara.stridsman@kaunisiron.se