Administratör Sommarvikariat

Befattning
Administratör Sommarvikariat
Stationering
Junosuando
Anställningsform
Sommarvikariat
Sista ansökan
2021-04-15
Kontaktperson
Monica Raatiniemi, HR specialist
Telefon
070-441 00 03

Om tjänsten

Vi behöver nu utöka vår styrka med en vikarierande administratör som hjälper oss under semesterperioden. Vill du vara med att förverkliga Kaunis Irons och Malmtransports mål och mission i Junosuando, då är du en av våra kandidater!

 

Arbetsuppgifter/Egenskaper

Då vi är ett bolag under utveckling ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lägger stor vikt på att ge en bra service till dina kollegor, är hjälpsam och tillmötesgående. Du innehar en personlig mognad och integritet som gör att du är trygg, stabil, ärlig och har självinsikt. Som person är du lojal, du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policys och riktlinjer. Du ser mångfald som en tillgång och värdesätter olikheter. Som Administratör kommer du att vara ansvarig för det administrativa arbetet kring chaufförer på Malmtransport i Junosuando. Ansvarsområden som förekommer är bl.a. utprovning och inköp arbetskläder, övrig inköp, dela ut arbetskläder, administrera inpasserings- och tank kort samt hålla ordning och reda på centralen. Du kommer att vara placerad på trafikledningscentralen i Junosuando.

 

Omfattning: Heltid

Krav: Körkort B

Språkkrav: Grundläggande svenska, meriterande är om du behärskar finska/meänkieli
Anställningsvillkor: Arbetsgivaren blir Malmtransport Norr AB som ingår i Kaunis Iron koncernen. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning. Månadslön samt individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag: 2021-04-15 Rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag. Ansökan sker via länk.

Kontaktinformation:

Roger Uusitalo, Platschef, 070-517 00 03, roger.uusitalo@kaunisiron.se

Monica Raatiniemi, HR-Specialist, 070-441 00 03, monica.raatiniemi@kaunisiron.se