Administratör

Befattning
Administratör
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökan
2021-03-19
Kontaktperson
Dick Jonasson
Telefon
070-919 05 58

Om tjänsten

Den här rollen som administratör passar dig som gillar att ha många bollar i luften och som trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. Du har det övergripande ansvaret för all kontorsadministration som bland annat beställning av kontorsvaror, datorer och telefoner.  Du håller i kontakterna samt har daglig kontakt med vissa samarbetspartners. Din närmaste chef är platschefen Dick Jonasson och du har ett nära samarbete med övriga stödjande funktioner och avdelningschefer.

 

Arbetsuppgifter

Som administratör hos Kaunis Iron har du ett brett arbetsfält med stimulerande arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår att hantera besök med tillhörande administration. Du administrerar inpassering och säkerhetsutbildning via SSG vilken är ett krav för att erhålla inpasseringstillstånd till området. Utöver detta kommer du också att hjälpa vår kommunikationsansvarige med viss del som rör kommunikation framförallt lokalt. Däribland ingår att uppdatera informationsskärmar runtom på våra arbetsställen.

Du håller i logistiken gällande beställning, utdelning och tvätt av arbetskläder för personalen samt utdelning av omklädningsskåp. Du är kontaktperson för den entreprenör som utför städning på området och planerar och beställer städuppdrag samt har övergripande amvar för lokalfördelning. Utöver detta tillkommer en variation av uppgifter kopplade till administration.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi ser att du har lägst gymnasieutbildning, gärna med någon form av administrativ inriktning eller på annat sätt fått erforderlig arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter. Att ha en god förmåga att hantera Microsoft Office program är ett krav. B körkort är också krav. Har du erfarenhet från industriföretag och vet att du trivs i den miljön är det en fördel.

 

Personliga egenskaper

Rollen kräver att Du är intresserad av produktionsfrågor och är analytisk lagd, noggrann samt handlingskraftig, Du tar ansvar för dina uppgifter och du strukturerar, planerar samt driver dina processer vidare på ett effektivt sätt med en hög kvalité.

 

Omfattning: Heltid. 6 månader provanställning

Tillträde: Enlig överenskommelse.

Lön: Enligt Tjänstemannaavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges ingenjörer

Ansökan: Sista ansökningsdag är 19 Mars. Ansökan sker via länk. 

 

Kontaktuppgifter

Dick Jonasson, Platschef. Tfn 070-9190558 Epost; dick.jonasson@kaunisiron.se

Sara Stridsman, Personalchef. Tfn 070-261 00 77 E-post; sara.stridsman@kaunisiron.se

Anna Alarotu, personaladministratör och fackligt ombud Unionen. Tfn 070-3342433  Epost; anna.alarotu@kaunisiron.se