Borr- och sprängingenjör

Befattning
Borr- och sprängingenjör
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökan
2019-09-30
Kontaktperson
Sara Stridsman
Telefon
070-261 00 77

Vi söker nu en borr- och sprängingenjör till gruvverksamheten i Pajala.

 

Arbetsuppgifter

Som borr- och sprängingenjör arbetar Du i ett team med ansvar för brytningsplaneringen i Kaunisvaara gruvområde. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ditt ansvarsområde är att planera och designa borrplaner samt genomföra uppföljning på utfall. Du kommer att ansvara för produktionsstyrningssystem samt delta i den dagliga planeringen.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker en universitetsutbildad gruvingenjör med erfarenhet från gruvdrift. Att ha förmåga att hantera Microsoft Office program, framförallt Excel är ett krav. Likaså bör du ha goda kunskaper i Svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet med planeringsprogramvaror såsom Deswik.

 

Personliga egenskaper

Rollen kräver att Du är intresserad av produktionsfrågor och är analytisk lagd, noggrann samt handlingskraftig, du är väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger ner stor vikt att uppnå dessa. Du tar ansvar för dina uppgifter och du strukturerar, planerar samt driver dina processer vidare på ett effektivt sätt med en hög kvalité. Du arbetar bra med komplexa frågor och kan analysera samt lösa komplicerade problem. Som person är du lugn, uppmärksam samt tillmötesgående och du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra samt anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en hög samarbetsförmåga, du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Som person är du stabil och kontrollerad i stressade situationer och behåller ett realistiskt perspektiv samt fokuserar på rätt saker.

 

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enlig överenskommelse

Körkort: B

Lön: Månadslön, individuell lönesättning

Anställningsvillkor: Tillsvidare

Arbetslivserfarenhet: Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Utbildning: Eftergymnasial utbildning två år eller längre (Meriterande)

Språk: Engelska (Krav), Svenska (Krav)
Sista ansökningsdag: 2019-09-30
CV och personligt brev skickas till rekrytering@kaunisiron.se Märk din ansökan med ”borr- och sprängingenjör”.

 

Kontaktinformation: