Fälttekniker

Befattning
Fälttekniker
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökan
2021-11-26
Kontaktperson
Emma Grönberg
Telefon
072-2041624

Nu söker vi dig som är morgonpigg och gillar att trampa runt på myrmarker  samtidigt som du vill lära dig mer om vårt miljöarbete!  Vi behöver förstärka vår miljöavdelning med en fälttekniker inom yttre miljö på heltid till Kaunisvaara.

 

Arbetsuppgifter

Som fälttekniker kommer du att genomföra provtagning och miljömätningar för hela vårt verksamhetsområde, från Kaunisvaara till Pitkäjärvi, med tyngdpunkt i Kaunisvaara. Provtagningar och mätningar omfattar exempelvis damning och yt- och grundvatten. För att utföra arbetet krävs hjälpmedel i form av terrängfordon och olika typer av teknisk utrustning. Du kommer också att få sammanställa och redovisa utförda provtagningar, mätningar och analyser.

Rollen kräver ingen formell utbildning men du bör kunna arbeta flexibla tider, vara i god fysisk form samt ha fältvana.

Miljöavdelningen ansvarar för uppföljning av att verksamheten lever upp till och följer aktuella myndighets tillstånd och regelverk gällande miljö och arbetsmiljö, genomförande av egenkontroller och inrapportering till berörda myndigheter.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenhet av fältarbete och arbete inom miljöområdet.
Du bör ha god förmåga att hantera Microsoft Offices produkter framför allt Excel.

Eftersom en stor del av arbetet bedrivs i skog och mark under årets alla väderlekar är god fysik en förutsättning.

B-körkort är ett krav. Utökat körkort för tungt släp samt terrängkörningstillstånd är meriterande.

Språkkrav är svenska och grundläggande kunskaper i engelska. Finska och Meänkieli är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Då vi är ett bolag under utveckling ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lägger stor vikt på att ge en bra service till dina kollegor, är hjälpsam och tillmötesgående.

Som person är du noggrann och självgående och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policys och riktlinjer. Du ser mångfald som en tillgång och värdesätter olikheter.

 

Omfattning: Heltid, Dagtid

 

Tillträde: Enlig överenskommelse.

 

Lön: Enligt Tjänstemannaavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges ingenjörer

 

Ansökan: Ansökan sker via länk

 

Sista dag för ansökan: 26 November men rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag.

 

Vi vill verka för en jämställd arbetsplats där man ser mångfald som en styrka. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes.