Gruvingenjör Långtidsplanering

Befattning
Gruvingenjör Långtidsplanering
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökan
2020-02-29
Kontaktperson
Stefan Strömberg, CESAB
Telefon
070-439 41 45

Vi söker nu en ny gruvingenjör med inriktning långtidsplanering. Då vår verksamhet bedrivs på gruvområdet i Kaunisvaara ser vi att du är stationerad på plats där.

 

Arbetsuppgifter

Som ansvarig långtidsplanering blir du ”Teamleader” och har det övergripande ansvaret för borr- sprängplanering samt kort och långtidsplaneringen i gruvan. Långtidsplaneringen avser produktion och utveckling av gruvans verksamhet. Befattningen är en nyckelposition i Kaunis Irons framtida utveckling.

 

Utbildning och kvalifikationer

Du som söker är gruvingenjör i grunden, alternativt har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har även en vilja och drivkraft att leda andra människor. Du har erfarenhet från gruv-, alternativt berg och anläggningsbranschen. Erfarenhet av dagbrottsoptimering och blockmodellering är meriterande. Rollen kräver att du är intresserad av produktionsfrågor och är noggrann samt handlingskraftig. Du tar ansvar för dina uppgifter och du strukturerar, planerar, involverar och delegerar.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig med ledaregenskaper och som är målinriktad, drivande och bra på att kommunicera. För att lyckas i arbetet är samarbetsförmåga kombinerat med erfarenhet och tydlighet en god början. Som person är du lugn, kommunikativ samt öppen för händelser och vill leverera lösningar. Du har en hög samarbetsförmåga, du lyssnar och kommunicerar.

 

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse
Körkort: B-körkort

Övrigt: Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
Lön: Månadslön, individuell lönesättning
Anställningsvillkor: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2020-02-29

Kontaktinformation:

Stefan Strömberg, 0920-941 45, 070-439 41 45, stefan.stromberg@cesab.se