HR-specialist

Befattning
HR-specialist
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökan
2020-10-31
Kontaktperson
Sara Stridsman, Personalchef
Telefon
070-261 00 77

Om tjänsten

Vi behöver nu utöka vår personalavdelning och söker därför en driven och engagerad HR-specialist som vill vara med och bidra till en hållbar gruvverksamhet i Pajala. Som HR-specialist är Personalchefen din närmaste chef. Stationeringsort är Kaunisvaara.

 

Arbetsuppgifter

Som HR-specialist ansvarar du för framtagande och säkerställandet av rutiner och policys kopplat till personalområdet. Du arbetar tillsammans med personalchefen med företagets kompetensförsörjning där rekrytering är grunden. Du arbetar till stor del även med olika typer av personalärenden. Du är ett viktigt stöd till chefer och medarbetare i arbetsrättsliga frågor, rekryteringar, anställning och avveckling.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi ser att du har erlagt högskoleexamen med inriktning mot HR, beteendevetenskap eller liknande. Att ha en god förmåga att hantera Microsoft Office program är ett krav. Har du erfarenhet från industriföretag och vet att du trivs i den miljön är det en fördel.

 

Personliga egenskaper

Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser även att du har ett konsultativt förhållningssätt och förmåga att arbeta självständigt, är strukturerad och tar egna initiativ. Du har hög integritet samt en god personlig mognad och ett naturligt intresse för människor.

 

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Körkort: B

Lön: Månadslön, individuell lönesättning

Anställningsvillkor: Tillsvidare med 6 månader provanställning

Sista ansökningsdag: 2020-10-31

 

Kontaktinformation:

Sara Stridsman, personalchef. Tfn: 070-2610077, sara.stridsman@kaunisiron.se

Anna Alarotu, fackligt ombud Unionen. Tfn: 070-3442433, anna.alarotu@kaunisiron.se