Malmbilschaufförer med CE-kort

Befattning
Malmbilschaufför
Stationering
Junosuando
Anställningsform
Provanställning 6 månader
Sista ansökan
2020-04-30
Kontaktperson
Roger Uusitalo, Platschef
Telefon
070-517 00 03

Du som är CE-chaufför och vill ha din vardag i vackra Tornedalen, nu är det god tid att ansöka för att få möjlighet att vara med i ett trevligt gäng i Junosuando. Vi har nu rekryterat färdigt men än finns det chans att bli delaktig i vårt stora gäng med malmbilschaufförer. Nu söker vi chaufförer som kan köra extra men även chaufförer som är intresserade av provanställning när vakanser uppstår. Lastbilsekipagen som vi rattar är Volvo FH16, 750 hk, 5-axlar med SLP påbyggnation och 5-axligt släp. Vill du vara med i gänget som fraktar malmen från Kaunisvaara till Pitkäjärvi så är du varmt välkommen att lämna din ansökan via länken i annonsen – nu är det kanske dags för dig!

 

Arbetsuppgifter

Framföra fordonsekipage bestående av tung lastbil med tungt släp (90 tons totalvikt med totalviktsdispens) åt Kaunis Iron. Transporterna av järnmalmskoncentrat går från anrikningsverket i Kaunisvaara till omlastningsterminalen i Pitkäjärvi i närheten av Svappavaara. Då vår verksamhet utgår från Junosuando ser vi att du är stationerad på plats där.

 

Utbildning och kvalifikationer 

Giltigt körkort och YKB för lastbil med tungt släp (CE), innehavare av digitalt förarkort för färdskrivare. Det är meriterande om du tidigare arbetat som chaufför med tung lastbil med tungt släp, arbetat som busschaufför eller arbetat med/kört malmtransporter

Personliga egenskaper

Då vi är ett bolag under uppbyggnad ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är dessutom noggrann, stresstålig och med positivt bemötande.

 

Omfattning: Heltid.
Tillträde: Löpande
Körkort: CE,YKB och digitalt förarkort för färdskrivare
Lön: Månadslön enligt kollektivavtal med Transportarbetareförbundet
Anställningsvillkor: Provanställning 6 månader eller timanställning vid behov
Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Kontaktinformation:
Roger Uusitalo, Platschef, 070-517 00 03