Platsansvarig Pitkäjärvi

Befattning
Platsansvarig Pitkäjärvi
Stationering
Pitkäjärvi
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökan
2020-09-01
Kontaktperson
Lars Wallgren, logistikchef
Telefon
070-615 21 70

Vi söker en platsansvarig med känsla för människor, teknik och förbättringsfrågor.

 

Arbetsuppgifter

På omlastningsstationen i Pitkäjärvi sker lossning av järnmalmsslig från lastbilar, lastning till järnvägsvagnar samt underhåll av järnvägsvagnar och lok. Rollen består i att samordna och planera arbetet med entreprenörer och övriga avdelningar inom området. Rollen innebär arbetsmiljö- och samordningsansvar för de lastare, lokförare och underhålls/servicepersonal som verkar på området. Du rapporterar till logistikchefen i Kaunis Iron och ingår i logistiks ledningsgrupp. Arbetet innebär att du verkar inom ett område under ständig förändring som ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och säkerhetsfokus. Utöver samordningsansvaret utreder du järnvägsrelaterade frågor samt leder investerings- och förbättringsprojekt kopplade till hanteringen av järnmalmsslig och transporterna till Narvik. Du deltar också i logistikplaneringen för hela flödet från gruva till hamn.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig med högskola/universitetsutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av produktionsledning. Har du erfarenhet från järnvägsbranschen är det meriterande likaså tidigare erfarenhet av LEAN. Du bör ha god förmåga att hantera Microsoft Office produkter framförallt Excel.  B-körkort är ett krav. Språkkrav är grundläggande svenska och engelska.

 

Personliga egenskaper

Då vi är ett bolag under utveckling ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Som person sporras du av utvecklings- och förbättringsarbete. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du ser mångfald som en tillgång och värdesätter olikheter.

 

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enlig överenskommelse.

Lön: Månadslön, individuell lönesättning,

Anställningsvillkor: Tillsvidare, 6 mån provanställning

Sista ansökningsdag: 2020-09-01, Skicka din ansökan till Sara Stridsman, personalchef sara.stridsman@kaunisiron.se.

 

Kontaktinformation

Lars Wallgren, logistikchef Tel: 070-615 21 70, lars.wallgren@kaunisiron.se