Sommargeolog

Befattning
Sommargeolog
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Sommarvikarie
Sista ansökan
2020-03-31
Kontaktperson
Niklas Åberg
Telefon
070-595 00 07

Som sommargeolog är du en del av planeringsavdelningen vid gruvan som ansvarar för bland annat den geologiska kartering i gruvan och av borrkärnor, sortering samt strukturering av borrkärnsarkivet. Arbetet innebär att du kommer att verka inom ett område under ständig förändring som ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och säkerhet.

 

Arbetsuppgifter

Som sommargeolog arbetar Du i ett team med ansvar för brytningsplaneringen i Kaunisvaara gruvområde. Du kommer att arbeta med att ta fram geologiskt material för planering av verksamheten samt stödja produktionen. Grunden är vår diamantborrning samt kaxprovtagning där resultaten ska bearbetas och tolkas. Uppföljning av halter i bruten malm och jämförelse med plan/prognos är en annan viktig uppgift.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker en student inom geologi eller en färsk universitetsutbildad geolog. Att ha förmåga att hantera Microsoft Office program är ett krav. Det är meriterande med ytterligare specialutbildning eller erfarenhet inom det specialiserade området för datakvalitetskontroll och geologisk modellering.

 

Personliga egenskaper

Rollen kräver att Du är intresserad av produktionsfrågor och är analytisk lagd, noggrann samt handlingskraftig, du är väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger ner stor vikt att uppnå dessa. Du tar ansvar för dina uppgifter och du strukturerar, planerar samt driver dina processer vidare på ett effektivt sätt med en hög kvalité. Du arbetar bra med komplexa frågor och kan analysera samt lösa komplicerade problem.

 

Omfattning: Hel/deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Körkort: B-körkort

Språkkrav:grundläggande svenska.

Lön: Enligt Tjänstemannaavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges ingenjörer  

Anställningsvillkor: Vikariat

Sista ansökningsdag: 2020-03-31 Rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag. Ansök här.

 

Kontaktinformation:

Niklas Åberg, Gruvplaneringschef

niklas.aberg@kaunisiron.se

070-595 00 07

 

Sara Stridsman, Personalchef

sara.stridsman@kaunisiron.se 

070-261 00 77