Sommarvikariat förråd- och fastighetstekniker

Befattning
Sommarvikariat förråd- och fastighetstekniker
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Sommarvikariat
Sista ansökan
2021-02-28
Kontaktperson
Daniel Pettersson
Telefon
070-221 15 36

Om tjänsten

Vi söker nu förråds- och fastighetstekniker till vårt förråd under sommaren när vår ordinarie personal går på välförtjänt semester. Arbetet som förråds- och fastighetstekniker innebär att du hanterar godsmottagning och sköter den dagliga driften inom samtliga förrådsområden, du arbetar i IFS genom att följa fastställda instruktioner samt ansvarar för god ordning inom ditt ansvarsområde. Arbetet innebär att du ansvarar för ett område under ständig förändring som ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och säkerhet.

 

Arbetsuppgifter 

I arbetet ingår förutom ovan beskrivna ansvarsområden även fastighetsskötsel där du utför arbeten enligt arbetsorder i IFS. Du ansvarar för den dagliga tillsynen av fastigheterna på området i fråga om drift, underhåll och skötsel. I rollen ingår också att ansvara över att arbete och hantering av gods utförs på ett säkert och effektivt sätt med ett arbetsmiljö-, kostnads, och underhållsperspektiv. Det är ett fritt jobb under ansvar där du jobbar såväl praktiskt som teoretiskt och med stora möjligheter att själv planera och styra ditt arbete.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, motsvarande kompetens eller erfarenhet från liknande verksamhet. Det är meriterande med erfarenhet av industriarbete, truckkort och erfarenhet av att köra truck.

 

Krav

Grundläggande IT-kunskaper
Grundläggande svenska kunskaper
B-körkort

 

Personliga egenskaper

Rollen kräver att Du är självgående och tar ansvar för och strukturerar upp dina arbetsuppgifter samt driver processerna vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du är väl medveten om vilka mål och kvalitetsstandarder som gäller och lägger ner stor vikt att uppnå dessa.

 

Som person är du uppmärksam och tillmötesgående och du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra samt anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en hög samarbetsförmåga, du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 

Omfattning: Heltid. Skiftgång K2

Lön: Enligt kollektivavtal med IF Metall (Gruvavtalet)

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: Sista dag för ansökan är 28 Februari 2021 men rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag. Ansökan sker via länk.

 

Kontaktinformation

Daniel Pettersson, Förråds- och fastighetsansvarig, 070-221 15 36, daniel.pettersson@kaunisiron.se

Sara Stridsman, Personalchef, 070-261 00 77, sara.stridsman@kaunisiron.se