Sommarvikariat processoperatör

Befattning
Sommarvikariat processoperatör
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Sommarvikariat
Sista ansökan
2021-02-28
Kontaktperson
Martin Hjärtström
Telefon
072-724 41 02

Om tjänsten

Vi söker nu processoperatörer till vårt anrikningsverk under sommaren när våra ordinarie processoperatörer går på välförtjänt semester. Som processoperatör är din huvudsakliga arbetsuppgift att övervaka, styra och korrigera processen i verket.  Du deltar även vid reparationsarbeten och drift av anrikningsverket.

 

Arbetsuppgifter

Som processoperatör förväntas du agera i olika uppkomna situationer. I skiftlaget jobbar man med rotation, vilket innebär att arbete ute i verket kombineras med kontrollrum. Förutom ovan beskrivna ansvarsområden ingår även att vara behjälplig med andra arbeten inom produktionen och andra avdelningar inom ramen av din kompetens när ordinarie arbetsuppgifter inte utförs. I rollen ingår också att ansvara över att hanteringen av maskiner, anläggningar och processer utförs på ett säkert och effektivt sätt med ett arbetsmiljö-, kostnads, och underhållsperspektiv.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, motsvarande kompetens eller erfarenhet från liknande verksamhet. Arbetet kräver god förmåga till samarbete då du ingår i ett team. Du bör även ha god kommunikationsförmåga även under stressiga situationer samt förmåga att se helhetsbilden i hela processen. Det är meriterande med erfarenhet eller utbildning för traktorer och liknade maskiner som finns i anrikningsverk. Det är också meriterande med innehav av licenser för svetsning.

 

Krav
Grundläggande IT-kunskaper
Grundläggande svenska kunskaper
B-körkort

 

Personliga egenskaper

Rollen kräver att Du är självgående och tar ansvar för och strukturerar upp dina arbetsuppgifter samt driver processerna vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du är väl medveten om vilka mål och kvalitetsstandarder som gäller och lägger ner stor vikt att uppnå dessa. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående och du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra samt anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en hög samarbetsförmåga, du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 

Omfattning: Heltid. Skiftform är ett 5-2 skift  där du jobbar 06:00-18:00 två dagar, har en ledig dag, 18:00-06:00 två dagar, ledig 5 dagar osv

Tillträde: Enlig överenskommelse.

Lön: Enligt kollektivavtal med IF Metall (Gruvavtalet)

Ansökan: Sista dag för ansökan är 28 Februari men rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag. Ansökan sker via länk.

 

Kontaktinformation

Martin Hjärtström, Anrikningschef, 072-724 41 02, martin.hjartstrom@kaunisiron.se

Roger Klemo, Underhållsansvarig, roger.klemo@kaunisiron.se