Sommarvikariat produktionsborrare

Befattning
Sommarvikariat produktionsborrare
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Sommarvikariat
Sista ansökan
2021-02-28
Kontaktperson
Mia Lahti, Produktionschef
Telefon
073-034 40 35

Om tjänsten

Under perioden juni-augusti behöver vi din hjälp när vår ordinarie personal går på semester. Vi söker därför ett antal personer som kan stötta upp våra skiftlag under sommarperioden. Arbetet innebär att du ansvarar för ett område under ständig förändring som ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och säkerhet. Då vår verksamhet bedrivs på gruvområdet i Kaunisvaara är du stationerad på plats där.

 

Arbetsuppgifter

Som borrmaskinist är din huvudsakliga arbetsuppgift produktionsborrning men du kommer även vara behjälplig vid övriga tillredningsuppgifter. I arbetet ingår förutom ovan beskrivna arbetsuppgifter även att vara behjälplig med andra arbeten inom produktionen och andra avdelningar inom ramen av din kompetens när ordinarie arbetsuppgifter inte utförs. I rollen ingår också att ansvara över att hanteringen av maskiner, anläggningar och processer utförs på ett säkert och effektivt sätt med ett arbetsmiljö-, kostnads, och underhållsperspektiv.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, motsvarande kompetens eller erfarenhet från liknande verksamhet. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med tunga entreprenadmaskiner, maskinförarutbildning eller C-körkort. Har du utbildning inom arbetsområdet såsom tekniskt gymnasium eller bergarbetarutbildning är det ytterligare meriter. B-körkort är ett krav. Språkkrav är grundläggande svenska.

 

Personliga egenskaper

Då vi är ett bolag under utveckling ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lägger stor vikt på att ge en bra service till dina kollegor, är hjälpsam och tillmötesgående. Du innehar en personlig mognad och integritet som gör att du är trygg, stabil, ärlig och har självinsikt.  Som person är du lojal, du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policys och riktlinjer. Du ser mångfald som en tillgång och värdesätter olikheter.

 

Omfattning: Heltid. Skiftform är ett 5-2 skift där du jobbar 06:00-18:00 två dagar, har en ledig dag, 18:00-06:00 två dagar, ledig 5 dagar osv.

Lön: Enligt kollektivavtal med IF Metall (Gruvavtalet)

Anställningsvillkor: Vikariat

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: Sista dag för ansökan är 28 Februari 2021 men rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag. Ansökan sker via länk.

 

Kontaktinformation

Mia Lahti, Produktionschef, 073-034 40 35, mia.lahti@kaunisiron.se

Andreas Finnholm, Arbetsledare, 073-091 43 26, andreas.finnholm@kaunisiron.se

Henrik Uusitalo, Arbetsledare, 070-313 66 44, henrik.uusitalo@kaunisiron.se