Sommarvikariat reparatör

Befattning
Sommarvikariat reparatör
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Sommarvikariat
Sista ansökan
2021-02-28
Kontaktperson
Thord Thorneus
Telefon
070-338 24 07

Om tjänsten

Under perioden juni-augusti behöver vi din hjälp när våra ordinarie reparatörer går på semester. Arbetet som reparatör för våra gruvmaskiner innebär att serva, underhålla och reparera gruvtruckar och andra gruvmaskiner. Arbetet innebär att du ansvarar för ett område under ständig förändring som ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och säkerhet.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår förutom ovan beskrivna ansvarsområden även att vara behjälplig med andra arbeten inom produktionen och andra avdelningar inom ramen av din kompetens när ordinarie arbetsuppgifter inte utförs. I rollen ingår också att ansvara över att hanteringen av maskiner, anläggningar och processer utförs på ett säkert och effektivt sätt med ett arbetsmiljö-, kostnads, och underhållsperspektiv.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, motsvarande kompetens eller erfarenhet från liknande verksamhet. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med tunga entreprenadmaskiner, maskinförarutbildning eller C-körkort. Har du utbildning inom arbetsområdet såsom tekniskt gymnasium eller bergarbetarutbildning är det ytterligare meriter.

 

Krav
Grundläggande IT-kunskaper
Grundläggande svenska kunskaper
B-körkort

 

Personliga egenskaper

Rollen kräver att Du är självgående och tar ansvar för och strukturerar upp dina arbetsuppgifter samt driver processerna vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du är väl medveten om vilka mål och kvalitetsstandarder som gäller och lägger ner stor vikt att uppnå dessa.

 

Som person är du uppmärksam och tillmötesgående och du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra samt anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en hög samarbetsförmåga, du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 

Omfattning: Heltid. Skift K2

Tillträde: Enlig överenskommelse.

Lön: Enligt kollektivavtal med IF Metall (Gruvavtalet)

Ansökan: Sista dag för ansökan är 28 Februari men rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag. Ansökan sker via länk.

 

Kontaktinformation

Thord Thorneus, Arbetsledare, 070-338 24 07, thord.thorneus@kaunisiron.se

Mia Lahti, Produktionschef, 073-034 40 35, mia.lahti@kaunisiron.se