Sommarvikarier till malmtransporterna  

Befattning
Ce Chaufför med F-skatt
Stationering
Junosuando
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning/feriejobb
Sista ansökan
2019-05-31
Kontaktperson
Monica Eliasson
Telefon
070-302 87 67
I sommar under vecka 24-32 (eller tidigare start) har även du som har F-skatt sedel möjlighet att komma och arbeta med vårt stora härliga gäng av malmbilschaufförer. Vackra Tornedalen bjuder dig på vacker natur, fiskevatten och Kaunis Iron, Malmtransporter Norr på sitt härligt team med både manliga och kvinnliga chaufförskollegor. Hos oss får du en körupplevelse utöver det vanliga, i en miljö från midnattssol till -35 grader. Du ökar din körerfarenhet, och eftersom vi har personal för last och lossning behöver du inte hantera godset. I våra nya lokaler i Junosuando har du möjlighet att äta, pausa tillsammans med dina kollegor och duscha. Lastbilsekipagen du kommer att ratta är Volvo FH16, 750 hk, 5-axlar med SLP påbyggnation och 5-axligt släp.

 

Arbetsuppgifter 
Du kommer att frakta malmen från Kaunisvaara till Pitkäjärvi. Framföra fordonsekipage bestående av tung lastbil med tungt släp (90 tons totalvikt med totalviktsdispens) åt Malmtransport Norr. Transporterna av järnmalmskoncentrat går från anrikningsverket i Kaunisvaara till omlastningsterminalen i Pitkäjärvi i närheten av Svappavaara. Vår verksamhet utgår från Junosuando och alla anställda är stationerade där.

 

Utbildning och kvalifikationer
Giltigt körkort och YKB för lastbil med tungt släp (CE), innehavare av digitalt förarkort för färdskrivare. Det är meriterande om du tidigare arbetat som chaufför med tung lastbil med tungt släp, arbetat som busschaufför eller arbetat med/kört malmtransporter.

 

Personliga egenskaper
Då vi är ett bolag under uppbyggnad ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är dessutom noggrann, stresstålig och med positivt bemötande.

 

Omfattning: Heltid under v. 24-32, eller start så snart som möjligt

Krav: Körkort CE, YKB och digitalt förarkort för färdskrivare.
Lön: Individuell lönesättning
Sista ansökningsdag: 2019-05-31

 

Kontaktinformation:

Monica Eliasson, Rekryteringskonsult, 070-302 87 67, monica.eliasson@kompetenslaget.se
Roger Uusitalo, Platschef Malmtransport Norr AB, 070-517 00 03
Anställningar sker löpande under ansökningstiden, så ansök redan idag!