Strategisk inköpare

Befattning
Strategisk inköpare
Stationering
Luleå
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökan
2021-09-23
Kontaktperson
Mattias Lindvall
Telefon
070 – 320 56 45

Vi söker dig som tycker det är roligt att göra affärer!

 

Kaunis Iron är ett nytt och modernt gruvföretag med hjärtat i Tornedalen. Med utgångspunkt i våra värderingar respekt, engagemang och nyfikenhet jobbar vi tillsammans för att uppnå vår vision om att producera världens mest hållbara järnmalm.

 

Vi är inne på en spännande resa. Efter att ha startat vår verksamhet 2018, tar vi nu sats för att utöka verksamheten kommande år. På denna resa spelar inköp och våra leverantörer en viktig roll. Vi söker nu en strategisk inköpare med stationeringsort i Luleå.

 

I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat ingå att jobba med upphandlingar, inköpsstrategier, förhandla avtal samt uppföljning och utveckling av samarbetet med våra leverantörer. Du kommer arbeta brett inom vår organisation för att tillsammans uppnå bästa möjliga resultat. Du både uppskattar och har möjlighet till att resa såväl till våra övriga verksamhetsorter som till leverantörer. Beroende på behov och din profil kan det även bli aktuellt att i viss omfattning delta i försäljningsarbetet.

 

Som person är du analytisk, positiv och har en god förmåga att skapa och upprätthålla relationer. Du har antagligen en ingenjörs- eller ekonomiutbildning från universitet och runt 5-10 års arbetslivserfarenhet från industriföretag, antingen från en inköpsroll eller annan typ av roll inom teknik och ekonomi. Viktigast är att du har en affärsmässighet och en stark vilja att utvecklas. Eftersom vi verkar inom en internationell miljö behärskar du engelska i tal och skrift.

 

Om du tycker det vore spännande att jobba med inköp hos oss, ser vi fram emot att höra mer från dig! Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt men senast 23 september.

 

Omfattning: Heltid.

Tillträde: Enlig överenskommelse.

Vi vill verka för en jämställd arbetsplats där man ser mångfald som en styrka. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Lön: Individuell lönesättning. Enligt Tjänstemannaavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges ingenjörer.

Ansökan: Sista dag för ansökan är 2021-09-23 men rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag. Ansökan sker via länk.

 

Kontaktinformation

Mattias Lindvall, strategisk inköpare, 070-320 56 45, mattias.lindvall@kaunisiron.se

Sara Stridsman, personalchef, 070-261 00 77, sara.stridsman@kaunisiron.se