Trafikledare, Sommarvikariat/ Vikarier vid behov

Befattning
Trafikledare, Sommarvikariat/Vikarier vid behov
Stationering
Junosuando
Anställningsform
Sommarvikariat
Sista ansökan
2021-03-31
Kontaktperson
Roger Uusitalo
Telefon
070-517 00 03

Om tjänsten

Kaunis Iron behöver nu utöka sin styrka med vikarierande trafikledare som hjälper oss under semesterperioden, men även som vikarier vid behov. Vill du vara med och leda den stora chaufförsgruppen som kommer att förverkliga Kaunis Irons mål och mission i Junosuando, då är du en av våra kandidater!

 

Arbetsuppgifter/Egenskaper
Då vi är ett bolag under utveckling ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lägger stor vikt på att ge en bra service till dina kollegor, är hjälpsam och tillmötesgående. Du innehar en personlig mognad och integritet som gör att du är trygg, stabil, ärlig och har självinsikt. Som person är du lojal, du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policys och riktlinjer. Du ser mångfald som en tillgång och värdesätter olikheter. Som Trafikledare för Kaunis Iron kommer du att jobba med

schemaläggning och den dagliga driften. Du arbetar i team med en kollega i skift. För att klara rollen ser vi att du har erfarenhet av någon form av trafikledning och logistikplanering. Du kommer att vara placerad på trafikledningscentralen i Junosuando.

 

Omfattning: Hel/deltid

Krav: Körkort CE och YKB

Språkkrav:  Grundläggande svenska.

Anställningsvillkor: Arbetsgivaren blir Malmtransport Norr AB som ingår i Kaunis Iron koncernen. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning.
Lön: Månadslön samt individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag: 2021-03-31 Rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag. Ansökan sker via länk.

 

Kontaktinformation
Roger Uusitalo, Platschef roger.uusitalo@kaunisiron.se 070-517 00 03
Monica Raatiniemi, HR-Specialist monica.raatiniemi@kaunisiron.se 070-441 00 03