Trafikledare, Sommarvikariat/Vikarier vid behov

Befattning
Trafikledare, Sommarvikariat/Vikarier vid behov
Stationering
Junosuando
Anställningsform
Hel/deltid
Sista ansökan
2020-04-30
Kontaktperson
Roger Uusitalo, Platschef
Telefon
070-517 00 03

Kaunis Iron behöver nu utöka sin styrka med vikarierande trafikledare som hjälper oss under semesterperioden, men även som vikarier vid behov. Vill du vara med och leda den stora chaufförsgruppen som kommer att förverkliga Kaunis Irons mål och mission i Junosuando, då är du en av våra kandidater!

 

Arbetsuppgifter

Som Trafikledare för Kaunis Iron kommer du att jobba med schemaläggning och den dagliga driften. Du arbetar i team med en kollega i skift. Du kommer att vara placerad på trafikledningscentralen i Junosuando.

 

Utbildning och kvalifikationer

För att klara rollen ser vi att du har erfarenhet av någon form av trafikledning och logistikplanering. Då vi är ett bolag under utveckling ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lägger stor vikt på att ge en bra service till dina kollegor, är hjälpsam och tillmötesgående.

 

Personliga egenskaper

Du innehar en personlig mognad och integritet som gör att du är trygg, stabil, ärlig och har självinsikt. Som person är du lojal, du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policys och riktlinjer. Du ser mångfald som en tillgång och värdesätter olikheter.

 

Omfattning: Hel/deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse
Krav: Körkort CE och YKB

Språkkrav: grundläggande svenska

Lön: Månadslön samt individuell lönesättning
Anställningsvillkor: Arbetsgivaren blir Malmtransport Norr AB som ingår i Kaunis Iron koncernen. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Sista ansökningsdag: 2020-04-30 Rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag. Ansök här.

Kontaktinformation:

Roger Uusitalo, Platschef

roger.uusitalo@kaunisiron.se

070-517 00 03

 

Monica Raatiniemi, HR-specialist

monica.raatiniemi@kaunisiron.se

070-441 00 03