Truckförare

Befattning
Truckförare
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökan
2019-12-31
Kontaktperson
Glenn Nilsson
Telefon
070-377 35 22

Som truckförare är din huvudsakliga arbetsuppgift att transportera malm till kross och gråberg samt jord till tippar. Arbetet innebär att du ansvarar för ett område under ständig förändring som ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och säkerhet. Då vår verksamhet bedrivs på gruvområdet i Kaunisvaara ser vi att du är stationerad på plats där. Arbetet kommer att bedrivas i skiftform.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår förutom ovan beskrivna ansvarsområden även att vara behjälplig med andra arbeten inom produktionen och andra avdelningar inom ramen av din kompetens när ordinarie arbetsuppgifter inte utförs. I rollen ingår också att ansvara över att hanteringen av maskiner, anläggningar och processer utförs på ett säkert och effektivt sätt med ett arbetsmiljö-, kostnads, och underhållsperspektiv.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, motsvarande kompetens eller erfarenhet från liknande verksamhet. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med tunga entreprenadmaskiner, maskinförarutbildning eller C-körkort. Har du utbildning inom arbetsområdet såsom tekniskt gymnasium eller bergarbetarutbildning är det ytterligare meriter.

 

Personliga egenskaper

Då vi är ett bolag under uppbyggnad ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lägger stor vikt på att ge en bra service till dina kollegor, är hjälpsam och tillmötesgående. Du innehar en personlig mognad och integritet som gör att du är trygg, stabil, ärlig och har självinsikt. Som person är du lojal, du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policys och riktlinjer. Du ser mångfald som en tillgång och värdesätter olikheter.

 

Omfattning: Heltid. 6 månaders provanställning

Tillträde: Enlig överenskommelse
Körkort: B-körkort

Övrigt: Grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Språkkrav är grundläggande svenska.
Lön: Månadslön, Kollektivavtal
Anställningsvillkor: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande. Du kan ansöka här.

Kontaktinformation:

Glenn Nilsson, Gruvchef. Tfn 070-377 35 22 E-post: glenn.nilsson@kaunisiron.se

Sara Stridsman, Personalchef. Tfn 070-261 00 77 E-post: sara.stridsman@kaunisiron.se

Mikael Enback Ombudsman IF Metall Tfn 0970-24851 E-post: mikael.enback@ifmetall.se

Stefan Ejderlöf, Produktionssamordnare. Tfn 070-609 74 81 E-post: stefan.ejderlof@kaunisiron.se