Underhållschef anrikningsverk

Befattning
Underhållschef anrikningsverk
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökan
2021-01-29
Kontaktperson
Martin Hjärtström
Telefon
072-724 41 02

Om tjänsten

Arbetet som underhållschef anrikningsverket innebär att du ansvarar för underhållsplaneringen vid anrikningsverket. En prioriterad uppgift är att utveckla underhållet från avhjälpande mot ett förebyggande, vilket innebär att du på ett prestigelöst sätt förstärker kulturen för samarbete och involvering och arbetar för att få våra gemensamma arbetssätt att fungera i praktiken där din förmåga att lära och coacha kommer göra skillnad hos oss. Du ansvarar även för de ekonomiska prognoserna samt budget och löpande ekonomiuppföljning. Arbetet innebär att du ansvarar för ett område under ständig förändring som ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och säkerhet.

 

Arbetsuppgifter 

Hos oss kommer du att tillsammans med din organisation arbeta med att genomföra och förbättra underhållet på ett säkert och kostnadseffektivt sätt för att åstadkomma maximal tillgänglighet i anrikningsverket. I rollen ingår också att ansvara över att hanteringen av anläggningen och processer utförs på ett säkert och effektivt sätt med ett arbetsmiljö-, kostnads, och underhållsperspektiv. Vi står inför stora utmaningar de närmaste åren där vår underhållskompetens är en viktig del för att nå högt ställda målen för Kaunis Iron.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning samt chef- och ledarerfarenhet från underhåll och produktion. Det är meriterande med erfarenhet av arbetsledning, industriprojekt samt nymontage. Har du högre utbildning inom till exempel drift eller underhållsteknik är det ytterligare meriter.

 

Krav

Grundläggande IT-kunskaper
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort

 

Personliga egenskaper

För att lyckas behöver du ha ett närvarande ledarskap, vara uthållig, våga prioritera samt ta beslut utifrån våra fastställda planer. En förutsättning är även att du kan engagera och entusiasmera samt har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer. Ett nära samarbete med kollegor kommer vara en framgångsfaktor. Du är väl medveten om vilka mål och kvalitetsstandarder som gäller och lägger ner stor vikt att uppnå dessa.

 

Som person är du uppmärksam och tillmötesgående och du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra samt anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en hög samarbetsförmåga, du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 

Omfattning: Heltid. Dagtid

Tillträde: Enlig överenskommelse.

Lön: Enligt Tjänstemannaavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges ingenjörer.

Ansökan: Sista dag för ansökan är 29  januari 2021 men rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag. Ansökan sker via länk.

 

Vi vill verka för en jämställd arbetsplats där man ser mångfald som en styrka. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

 

Kontaktinformation

Martin Hjärtström, Anrikningschef, 072-724 41 02, martin.hjartstrom@kaunisiron.se

Roger Klemo, Underhållsansvarig, roger.klemo@kaunisiron.se