Underhållsplanerare

Befattning
Underhållsplanerare
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökan
2020-11-30
Kontaktperson
Bo Siverhall, verkstadsansvarig
Telefon
070-544 12 70

Om tjänsten

Arbetet som underhållsplanerare på våra gruvmaskiner innebär att du planerar för service, underhåll och reparation av gruvtruckar och andra gruvmaskiner. En prioriterad uppgift är att utveckla underhållet från avhjälpande mot ett förebyggande. Arbetet innebär att du ansvarar för ett område under ständig förändring som ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och säkerhet.

 

Arbetsuppgifter 

I arbetet ingår förutom ovan beskrivna ansvarsområden även att planera och bereda raparationsinsatser för underhålsstopp, beställa entreprenörer vid större reparationsinsatser, beställa material samt sköta den tekniska uppföljningen och dokumentationen. Du kommer även att medverka vid hantering av underlag för offertförfrågan. Du bevakar garantier och reklamationer, medverkar vid ändrings- och utvecklingsprojekt. I rollen ingår också att ansvara över att hanteringen av maskiner, anläggningar och processer utförs på ett säkert och effektivt sätt med ett arbetsmiljö-, kostnads, och underhållsperspektiv.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, motsvarande kompetens eller erfarenhet från liknande verksamhet. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med tunga entreprenadmaskiner, maskinförarutbildning eller C-körkort. Har du utbildning inom arbetsområdet såsom tekniskt gymnasium eller bergarbetarutbildning är det ytterligare meriter.

 

Krav

Grundläggande IT-kunskaper
Grundläggande svenska kunskaper
B-körkort

 

Personliga egenskaper

Rollen kräver att Du är självgående och tar ansvar för och strukturerar upp dina arbetsuppgifter samt driver processerna vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du är väl medveten om vilka mål och kvalitetsstandarder som gäller och lägger ner stor vikt att uppnå dessa.

 

Som person är du uppmärksam och tillmötesgående och du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra samt anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en hög samarbetsförmåga, du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Körkort: B

Lön: Enligt Tjänstemannaavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges ingenjörer.

Anställningsvillkor: Tillsvidare med provanställning

 

Vi vill verka för en jämställd arbetsplats där man ser mångfald som en styrka. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

 

Sista ansökningsdag: 2020-11-30 men rekrytering kan ske löpande så ansök gärna redan idag. Ansökan sker via länk.

 

Kontaktinformation:

Bo Siverhall, Verkstadsansvarig, 070-544 12 70, bo.siverhall@kaunisiron.se