Vatten- och deponeringsingenjör

Befattning
Vatten- och deponeringsingenjör
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Tillsvidare (6 mån provanställning)
Sista ansökan
2022-08-07
Kontaktperson
Martin Hjärtström, Anrikningschef
Telefon
072-7244102

Kaunis Iron söker nu en deponeringsingenjör. Som vatten och deponeringsingenjör är du en viktig del av anrikningsverkets organisation. Arbetet innebär att du kommer att verka inom ett område under ständig förändring som ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och säkerhet.

 

Arbetsuppgifter

Som vatten och deponeringsingenjör kommer du att arbeta brett med frågor som gäller deponering av anrikningssand, dammsäkerhet och vattenhantering. Din främsta uppgift blir att planera, styra och följa upp arbetet inom dessa områden. Arbetet innebär bland annat framtagande/uppdatering av deponeringsplan och vattenhanteringsplan, uppföljning av utfall samt provtagning enligt kontrollprogram. I rollen ingår att bedriva förbättringsarbete och utveckla arbetsmetoder inom området.

 

Utbildning och erfarenhet

För att lyckas i rollen ser vi att du har teknisk utbildning med lämplig inriktning för uppdraget. Den vi söker är engagerad, noggrann och strukturerad. Eftersom du till stor del kommer att styra ditt arbete självständigt måste du ha en stark initiativförmåga och drivkraft till förbättring och utveckling. Arbetet bedrivs i samarbete med andra delar av Kaunis Irons verksamheter. Du besitter därutöver en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift och har god datorvana.

B-körkort är ett krav.

Meriterande är kunskaper inom dammsäkerhet, väganläggning, vattenhantering och markanläggningsbyggnation.

 

Anställningsvillkor:

Tillsvidareanställning med inledande provanställning enligt rutin, heltid.
Anställningen avser dagtidstjänst men arbete på annan tid kan periodvis förekomma.

 

Tillträde:

Enlig överenskommelse.

Vi vill verka för en jämställd arbetsplats där man ser mångfald som en styrka. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes.

Mera information om oss hittar du på www.kaunisiron.se

 

Upplysningar lämnas av Martin Hjärtström, chef för anrikningsverket, e-post Martin.Hjartstrom@kaunisiron.se telefon 072-7244102.

Eftersom denna rekrytering sker under semesterperioden kan viss fördröjning av återkoppling förekomma.