Servicetekniker mobila maskiner

Befattning
Servicetekniker mobila maskiner
Stationering
Kaunisvaara
Anställningsform
Tillsvidare (6 mån provanställning)
Sista ansökan
2022-10-09
Kontaktperson
Morgan Roth Andersson, Underhållschef
Telefon
0706600991

Arbetet som servicetekniker på vår enhet för mobila maskiner innebär att du ansvarar för att utföra service, felsökning och reparationer på våra lastmaskiner, gruvtruckar, borriggar och andra gruvmaskiner. Dessa arbeten sker på områden under ständig förändring som ställer höga krav på skyddsmedvetenhet och säkerhet.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår förutom ovan beskrivna ansvarsområden även att vara behjälplig med andra arbeten inom produktionen och andra avdelningar inom ramen av din kompetens när ordinarie arbetsuppgifter inte utförs. I rollen ingår också att ansvara för att hanteringen av maskiner, anläggningar och processer utförs på ett säkert och effektivt sätt ur ett arbetsmiljö, kostnads, och underhållsperspektiv. Du kommer att ingå i vårt underhållsteam som gemensamt hjälps åt för att uppnå våra mål.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har som har gymnasieutbildning med inriktning mot underhåll tunga fordon eller tung industri och har några års erfarenhet av arbete med tunga entreprenad/gruvmaskiner.
För tjänsten krävs dessutom grundläggande IT-kunskaper, grundläggande kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort utan villkor för automatväxel.

Det är meriterande om du har:
– Erfarenhet av maskinkörning inom gruva eller industri
– Vidareutbildning inom arbetsområdet teknik, industri eller underhåll
– Maskinförarutbildning
– C körkort

 

Personliga egenskaper

Rollen kräver att du är självgående och tar ansvar för och strukturerar upp dina arbetsuppgifter samt driver processerna vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

Som person är du uppmärksam och tillmötesgående och du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra samt anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en god samarbetsförmåga, du lyssnar, kommunicerar och löser uppkomna situationer på ett konstruktivt sätt. För att lyckas i jobbet är det viktigt att du är noggrann och har en vilja att nå uppsatta mål.

 

Övrig information om anställningen

Heltid. Skiftgång med 3-skift (Förmiddag Mån-Fre, eftermiddag Mån- Sön med efterföljande ledig vecka.)

Tillsvidareanställning med inledande provanställning.

 

Tillträde

Enlig överenskommelse.

Vi vill verka för en jämställd arbetsplats där man ser mångfald som en styrka. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes.

Mera information om oss hittar du på www.kaunisiron.se

 

Lön

Enligt kollektivavtal med IF Metall (Gruvavtalet)

 

Ansökan

Ansökan sker via länk.

Sista dag för ansökan är 9 oktober men rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag.